21 feb 2009, 19:54

Спасител 

  Poesía » De amor
406 0 1

Стоя в стаята сама

и както аз обичам - на пода...

Като в капан съм - само тъмнина.

Не мога да намеря своята врата -

а тъй ми трябва капка светлина...

Добре, че беше ти -

да дойдеш със свещта!


© Опал Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Винаги има някой,който да запали светлинката на Надеждата.
    Поздрав.
Propuestas
: ??:??