14 jul 2019, 10:41

Спасителна Жилетка 

  Poesía » De amor
533 0 0

Спасителна жилетка

 

Заедно по течението ние гребем,

няма какво да ни спре,

защото подготвени сме, решени брега да зърнем.

Далеч от всички,

насред нищото,

ние сме си всичко,

нищо не ще ни липсва.

Радиото трепти,

но по-силно твоят глас звучи,

дори когато тихо шепнеш ти.

Пресякохме и бързеи,

бурните води не успяха да ни преобърнат,

но защо спря да гребеш?

Заедно в тихите води

аз се наслаждавах,

но внезапно,

незнайно защо,

аз се нуждая от спасителна жилетка.

© Емануел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??