20 oct 2004, 20:07

Специален гост 

  Poesía
875 0 2
Опитах се да си поканя Господ,
да седне тук на масата до мен.
Опитах се и ето той е тука
на чашчица коняк обикновен.
Поканих го, за да ми каже
къде сгреших, че става все така
от всичките ми намерения,
от всичките ми пориви, умения
да става само вятър и мъгла.

© Маргаритка Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??