13 may 2016, 23:22

Специално 

  Poesía » De amor
498 0 2

                         

                                         

Днес светли свещи смело догоряват.

И празник е за тебе и за мене.

Ръцете ти раздялата  стопяват

напук на всички плачещи  вселени.

 

Танцуваме. Частица съм  от тебе.

В прегръдката ти никна - синьо цвете.

Безгрижно се усмихвам като бебе.

И нямат власт над мене ветровете.

 

Целуваш ме. Не си говорим нищо.

Ала си мой. И аз съм само твоя.

Поглеждаме се влюбено и скришно.

Разбиваме на пух и прах покоя

 

на тази вечер – само, само наша.

Завижда ни най-искрено луната.

Налива ни мечти във звездна чаша. 

И пръсва любовта ни по земята.

 

ЧРД, Емко!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Толкова е хубаво, Нинче! Спомен, сън, мечта....каквото и да е. То просто извира от душата! Поздрав!
  • Прекрасно!
Propuestas
: ??:??