19 oct 2016, 7:40

Спести си лъжата 

  Poesía » De amor
405 2 0

Спри да ме галиш с лъжата,

спри да ме жалиш и знай,

аз ще се справя с нещата

понесла поредния край.

И кръв мили мой да капе от мене,

не спирай, лъжата спести.

Кажи всяка истинна дума,

а после се обърни и тръгни.

Не чакай на колене да ти падна..

да моля за милост дори.

С такава жена като мене,

не всеки би се справил, нали?!

© Йоана Todos los derechos reservados

:)

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??