Спри да ме галиш с лъжата,
спри да ме жалиш и знай,
аз ще се справя с нещата
понесла поредния край.
И кръв мили мой да капе от мене,
не спирай, лъжата спести.
Кажи всяка истинна дума,
а после се обърни и тръгни.
Не чакай на колене да ти падна..
да моля за милост дори.
С такава жена като мене,
не всеки би се справил, нали?!
© Йоана Всички права запазени