19 окт. 2016 г., 07:40

Спести си лъжата 

  Поэзия » Любовная
404 2 0

Спри да ме галиш с лъжата,

спри да ме жалиш и знай,

аз ще се справя с нещата

понесла поредния край.

И кръв мили мой да капе от мене,

не спирай, лъжата спести.

Кажи всяка истинна дума,

а после се обърни и тръгни.

Не чакай на колене да ти падна..

да моля за милост дори.

С такава жена като мене,

не всеки би се справил, нали?!

© Йоана Все права защищены

:)

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??