18 oct 2007, 23:35

Спи, дете 

  Poesía
534 0 10
 

Спи, дете



Спи, дете. Недей будува.

Вдишвай бяла тишина.

Вън светът не съществува.

Има само светлина.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??