15 feb 2008, 16:01

Спи, сърце 

  Poesía
653 0 10
    Спи, сърце

Спи, сърце...
И вятърът северен
нежно трепери, утихвайки...
Було не трябва
на искрено влюбени...
Като вълна са,
от морето долитнала.
Галеща... Крайбрежният пясък...
Разнежена...
Срещат се парещи целувки.
Целувки... На устни рубин...
Обич, милувки, сребристо сияние.
Тихо донася му тя като дар...
Обич...
Целувки...
Сребристо сияние...
Спи ти, сърце...
Нека дълго се гали
в камъка...
С обич вълната...
Разнежена...

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??