28 nov 2008, 21:36

Спирала 

  Poesía
340 0 0


СПИРАЛА


Аз нищо няма да ти кажа –
оставям те със немите стени,
с картината – последна стража -
прозорците с изцъклени вини.


На гръб ще нося злата мъка –
с очи обречени в раздяла.
А времето от своя ъгъл –
рисува вечната спирала…

На гръб ще нося злата мъка –
с очи обречени в раздяла.
А времето от своя ъгъл –
рисува вечната спирала…

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??