31 dic 2008, 11:25

Спирала 

  Poesía » Versos blancos
591 0 5

          СПИРАЛА

 

 

Аз нищо няма да ти кажа –

оставям те със немите стени,

с картината – последна стража -

прозорците с изцъклени вини.

 

 

На гръб ще нося злата мъка –

с очи, обречени в раздяла.

А времето от своя ъгъл –

рисува вечната спирала…

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??