29 nov 2004, 16:43

Спирам до тук! 

  Poesía
1006 0 0
Спирам до тук!
Защото знам , че и двамата страдаме от това.
Спирам до тук!
Защото не искам да те загубя завинаги.
По-добре да си с друга от колкото
да не те виждам с онези очи,
които проникваха и в най-малката
частица от мен.
Които, като че ли знаеха, че всичко свърши 
и това е краят.
Макар и двамата да не вярвахме! 

© Елена Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??