13 mar 2011, 17:31

Спиш ли? 

  Poesía » De amor
910 1 0

 

Спиш ли? Не се събуждай!

Не искам да видиш моите сълзи.

Спи дълбоко, аз ще чакам,

ще бдя над теб, ще пазя твоя сън.

 

Спиш ли? Аз те обичам!

Отворено е моето сърце за теб.

Не се мъчи, поспи спокойно,

обичам да гледам твоето лице.

 

Спиш ли? Уморена си, нали?

Не се събуждай, поспи с мен.

Аз ще чакам, ще стоя до теб,

искам да запазя завинаги тази нощ.

 

Спиш ли? Не отваряй своите очи.

Не искам да ми кажеш сбогом.

Спи до мен, стопли сърцето,

забрави за другия и обичай мен.

 

Спиш ли? Не! Ти се събуди.

Издаде вик, не видя в мен своя любим.

Аз бях другият, но те обичам,

Ти си отиде, не видя моите сълзи.

 

 

© Снежана Миленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??