23 oct 2008, 12:44

Споделено ( На Г.) 

  Poesía » De amor
1443 0 13
 

Знам, че е трудно, зная го, мили...

От ежедневните грижи няма време за нас.

И колкото и да опитваме, не намираме сили

да спрем летящото време дори и за час.

 

Гоним се с вятъра,

бързаме бавно,

борим секундите,

но намираме главно

само празната стая отдавна изстинала

и тъничкото щастие от седмица минала.

 

И няма да крия - страх ме е, скъпи...

Че искам, а нямам те с мене сега,

че времето с тебе сякаш отстъпи

пред друго - летящо на бързи крила.

 

Но въпреки всичко във мене намирам

не пламък, а целий пожар!

От мисли, от чувства да тръпна не спирам,

превръщайки себе си за тебе във дар!

 

И зная, любими, зная, че трудно е

да бъдеш далеч от „половината" теб.

Но в същото време най-ценно и важно е

да бъде в сърцето ти другият с теб!

 

(А ти си там, скъпи! Обичам те!)

© Биляна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??