21 abr 2012, 10:26

Споделеност 

  Poesía » De amor
2185 0 56

Една усмивка тихичко напъпи

по устните и в ъгъла се спря.

До нежност се разлисти от гласа ти

и слънчево в очите се разля.

 

Изгубвам се във стръкче радост

и стискам в шепите парче вселена.

Отпивам малки глътки сладост

от тази наша обич споделена.

© Жанет Велкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??