21.04.2012 г., 10:26 ч.

Споделеност 

  Поезия » Любовна
2178 0 56

Една усмивка тихичко напъпи

по устните и в ъгъла се спря.

До нежност се разлисти от гласа ти

и слънчево в очите се разля.

 

Изгубвам се във стръкче радост

и стискам в шепите парче вселена.

Отпивам малки глътки сладост

от тази наша обич споделена.

© Жанет Велкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??