28 abr 2007, 23:01

Споделям с тишината 

  Poesía
484 0 2
Не искам нищо вече от теб сега
Искам само да ме оставиш сама...
а моята душа ранена е и плаче с глас.
Унижих се с тишината да споделям какво изпитвам аз!
Всичко свърши между нас...
затворена в себе си, плача сега
и проклинам таз съдба.
Празните четири стени
ми напомнят за чувствата ни...
Сълзите не спират
сърцето и душата умират -
от болка и самота...
Как боли да си сама
и да си спомняш как някой предал е любовта...

© Ивелина Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красиво и истинско !
    Изляла си душата си ...
    Времето ще ти помогне да излекуваш болката си !
    Продължавай само на пред с вдигната глава
  • Да, боли когато си сам, но затова са приятелите!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??