1 dic 2011, 18:27

Споделяне 

  Poesía
625 0 10

Обичай ме рано, с първи петли,

с първия лъч, погалил клепачи!

Обичай ме рано и не мисли,

целувки по съмнало какво ли ще значат!

 

Притискай ме силно с две топли ръце

плътно до твоята гръд развълнувана!

В косата ми дишай - като малко дете

съм сгушена тихо и нацелувана.

 

Обичай ме рано, рано в зори,

залей ме с вълни от страст прекипели!

Утро прекрасно с теб споделих -

ще споделиш ли с мен нощите бели?!



© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??