29 jun 2018, 17:14

Спокойна нощ 

  Poesía » Del paisaje
755 0 1

Тиха и спокойна

беше нощта!

Подухваше лек и

спокоен летен бриз.

 

Птичките спяха,

спокойни в нощта.

Звездите усветяваха 

с ярка светлина.

 

Вълците в гората,

виеха към луната.

Природната красота

нямаше своя граница.

 

Мирис на цветчета,

се разнасяше във въздуха.

Тиха и спокойна

беше нощта!

© Stoycho Kolev Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??