Тиха и спокойна
беше нощта!
Подухваше лек и
спокоен летен бриз.
Птичките спяха,
спокойни в нощта.
Звездите усветяваха
с ярка светлина.
Вълците в гората,
виеха към луната.
Природната красота
нямаше своя граница.
Мирис на цветчета,
се разнасяше във въздуха.
Тиха и спокойна
беше нощта!
© Stoycho Kolev Всички права запазени
Благодаря!