18 jul 2010, 20:38

Спокойствие 

  Poesía » De amor
729 0 1

Край поточе в гората с тебе си седим,

взираме се в небесата и звезди броим.

Поглеждам във водата - виждам - нашите лица,

ослушвам се - красива тишина,

долавям само ритъма на нашите сърца.

Поглеждаш ме - погледът ти - тих, спокоен.

Обичаш ме, обичам те!

От друго аз не се нуждая,

това спокойствие душевно

мисля, че го няма даже и в рая.

© Йоана Бояджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??