И за ден дори спокойствието ни е чуждо.
И да мечтая за него вече е трудно.
За миг всичко така се обръща
и бързо се щастието в мъка превръща.
*
Като сянка злото настървено ни следва,
пред него безсилно всичко изглежда
и спокойствието ни в ада отвежда.
*
И за час спокойствието ни е чуждо.
След миг радост,
следва ден погубена младост.
*
И за секунда дори спокойствие няма,
но любовта между нас все по-силна става.
И скоро злото с обичта си ще надвием,
И щастието свое ще можем да преоткрием.
О2.07.2006
© Марина Пл Todos los derechos reservados