11.08.2006 г., 0:39 ч.

СПОКОЙСТВИЕ 

  Поезия
596 0 1

 

И за ден дори спокойствието ни е чуждо.

И да мечтая за него вече е трудно.

За миг всичко така се обръща

и бързо се щастието в мъка превръща.

*

Като сянка злото настървено ни следва,

пред него безсилно всичко изглежда

и спокойствието ни в ада отвежда.

*

И за час спокойствието ни е чуждо.

След миг радост,

следва ден погубена младост.

*

И за секунда дори спокойствие няма,

но любовта между нас все по-силна става.

И скоро злото с обичта си ще надвием,

И щастието свое ще можем да преоткрием.

 

 

О2.07.2006

© Марина Пл Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • МЕРСИ Алис!!!щастието е открито,но сега предстои най-трудното да го запазя.....
Предложения
: ??:??