5 feb 2008, 17:01

Спомен 

  Poesía » De amor
523 0 4

При спомена за твоите прегръдки

Сърцето ми за миг замря

Като на филм премина ми живота с тебе

Тъй бързо отлетя

И пак прииска ми се да съм твоя

Като в приказка една

Да не се разделям с любовта

Защото с тебе бе докосване от рая

Но тъй бързо отшумя...

 

Потръпнах

Само спомен бе...



                                                                  Еми

© Ем Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??