5.02.2008 г., 17:01 ч.

Спомен 

  Поезия » Любовна
522 0 4

При спомена за твоите прегръдки

Сърцето ми за миг замря

Като на филм премина ми живота с тебе

Тъй бързо отлетя

И пак прииска ми се да съм твоя

Като в приказка една

Да не се разделям с любовта

Защото с тебе бе докосване от рая

Но тъй бързо отшумя...

 

Потръпнах

Само спомен бе...



                                                                  Еми

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??