1 jul 2008, 0:44

Спомен 

  Poesía » De amor
658 0 1
Най-красивото е само спомен,
идеализиран и добре замаскиран.
Мисълта е по-силна от чувствата
пред прага на времето.
Новото начало бледнее пред старото величие.
Някъде по пътя аз изгубих
... част от себе си...
Някъде по пътя се промених.
Някъде по пътя потънахме в забрава.

© Ивелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??