1 июл. 2008 г., 00:44

Спомен 

  Поэзия » Любовная
657 0 1
Най-красивото е само спомен,
идеализиран и добре замаскиран.
Мисълта е по-силна от чувствата
пред прага на времето.
Новото начало бледнее пред старото величие.
Някъде по пътя аз изгубих
... част от себе си...
Някъде по пътя се промених.
Някъде по пътя потънахме в забрава.

© Ивелина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??