29 abr 2015, 20:33  

Спомен 

  Poesía
375 0 0

Аз имах другар,

добър другар,

но беше той болен.

 

Аз помня очите

на този другар 

как жадно поглъщаха

болка в очите.

 

Но в ден за мен 

той оставиме сама

да посрещам аз деня.

 

  21.09.2012 год

© Кармен николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??