25 feb 2010, 9:56

Спомен мой 

  Poesía » De amor
627 0 11

С тези пролетни облаци-нанизи
по  небето ми синьо рисуваш
с четка от  мислите парещи.
Запъхтян след вятъра тичаш.
Нещо в мене забравил, завръщаш се.
И очите ми жадни сънуват.
Спомен мой, тръгваш, но спираш се.
Колко трудно е да се сбогуваш.
Уж си спомен, а толкова истински
всеки миг, щом затворя клепачи.
Чувам те, виждам, целувам...
Оживяваш във пролетни стъпки.
Топъл спомен, като песен за двама е,
а се стичаш по моите струни...
да те пея от обич, боли ме...
и ръждясвам зад твойте врати.
Да те взема във длани не мога.
Да те в скрия в очите... сълзиш.
Затова те отвеждам в съня си,
там, където до мене лежиш...

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??