1 sept 2009, 0:28

Спомен от вълните 

  Poesía
341 0 0

Стъпки в пясъка

и аромат на пъпеши...

Искам да запазя тези мигове...

Спомен от вълните,

целувка под луната...

Искам да ми кажеш пак „обичам те”...

Влюбени усмивки

под жарта на слънцето...

"Моля те, не ме забравяй никога..."

Топъл летен дъжд

със вкус на утро...

Тръпката не е съвсем отминала...

Влажни тръпнещи тела

трескаво се хващат за ръка...

Иска ми се да съм с теб сега... искам да те вкуся пак...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??