Sep 1, 2009, 12:28 AM

Спомен от вълните 

  Poetry
373 0 0

Стъпки в пясъка

и аромат на пъпеши...

Искам да запазя тези мигове...

Спомен от вълните,

целувка под луната...

Искам да ми кажеш пак „обичам те”...

Влюбени усмивки

под жарта на слънцето...

"Моля те, не ме забравяй никога..."

Топъл летен дъжд

със вкус на утро...

Тръпката не е съвсем отминала...

Влажни тръпнещи тела

трескаво се хващат за ръка...

Иска ми се да съм с теб сега... искам да те вкуся пак...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??