15 may 2007, 10:26

Спомен си 

  Poesía
606 0 14
Спомен си!
Хубав си!
Не разваляй момента!
Не моли ме за още любов!
Ти уби любовта!
Рани я в сърцето!
Ти пречупи и двете крила!
Спомен си!
Хубав си!
Не подгъвай крака!
Нов живот те очаква от днеска!
Нова обич ще срещнеш!
Нова жена!
Нови мигове, още невзети!
Спомен си!
Хубав си!
Но не питай защо!
Не отговарям на такива въпроси!
Нито нрава суров!
Нито лошите думи
ще попречат на добрия ми спомен!
Спомен си!
Хубав си!
Но бе само игра!
Да играя вече не мога!

© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??