May 15, 2007, 10:26 AM

Спомен си 

  Poetry
604 0 14
Спомен си!
Хубав си!
Не разваляй момента!
Не моли ме за още любов!
Ти уби любовта!
Рани я в сърцето!
Ти пречупи и двете крила!
Спомен си!
Хубав си!
Не подгъвай крака!
Нов живот те очаква от днеска!
Нова обич ще срещнеш!
Нова жена!
Нови мигове, още невзети!
Спомен си!
Хубав си!
Но не питай защо!
Не отговарям на такива въпроси!
Нито нрава суров!
Нито лошите думи
ще попречат на добрия ми спомен!
Спомен си!
Хубав си!
Но бе само игра!
Да играя вече не мога!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??