29 jul 2008, 14:14

Спомен за един прекрасен уикенд 

  Poesía
1076 0 1
 

Спомен за един прекрасен уикенд

В тихи улици, в светла зора

ти преливаш в цветна дъга

и открадна с най-дългия ден

нещо тайничко скрито в мен.

 

Ти дойде, като див ураган.

Извиси ме в небето с плам,

като птица с пламтящи крила

покри душата ми - буйна река.

 

Без наивни надежди и страх

ме поведе в безпаметен грях.

И на старото място във мен

пазя спомен, за тебе стаен.

 

22.06.2008г

© Мариета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Съхранявай го този спомен още дълго време, защото е красив и нежен... Познато чувство!
Propuestas
: ??:??