Босо момиче
тича по пясъка.
Стигни я, любов!
* * *
Тайни погледи
между двама влюбени.
Ято пеперуди!
* * *
Нежно докосваш
тънка струна в сърцето.
Свири любовта!
* * *
Солена капка
върху устните ти.
Морска сълзица.
* * *
Усмихни ми се!
Нека грейне слънцето
в сърцето ми!
* * *
Венец от звезди
ми поднесе нощта –
подарък от теб.
* * *
© Сълзичка Todos los derechos reservados