26.06.2018 г., 0:33 ч.

Спомен за... хайку 

  Поезия » Любовна, Източни форми
603 0 1

Босо момиче

тича по пясъка.

Стигни я, любов!

        * * *

Тайни погледи

между двама влюбени.

Ято пеперуди!

* * * 

 

Нежно докосваш

тънка струна в сърцето.

Свири любовта!

* * *       

Солена капка

върху устните ти.

Морска сълзица.

        * * *

 

Усмихни ми се!

Нека грейне слънцето

в сърцето ми!

* * * 

Венец от звезди

ми поднесе нощта –

подарък от теб.

* * *         

© Сълзичка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??