21 ago 2008, 16:37

Спомен за теб 

  Poesía
520 0 3


Спомен за теб сърцето влудява,
чувствата наши - гореща жарава...
Сън ли бе ти, или нова надежда?
Времето спряло назад се оглежда..
Образът мил... отлита маранята,
спомен от теб... бледнее в душата...

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??