21 авг. 2008 г., 16:37

Спомен за теб 

  Поэзия
490 0 3


Спомен за теб сърцето влудява,
чувствата наши - гореща жарава...
Сън ли бе ти, или нова надежда?
Времето спряло назад се оглежда..
Образът мил... отлита маранята,
спомен от теб... бледнее в душата...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??