11 abr 2013, 17:52

Спомени 

  Poesía » De amor
519 0 0

Щом настъпи нощта,

спомени започват да ме изгарят.

Всеки път щом съм сама,

сякаш на лента се повтарят.

 

Спомени, единствено спомени

останаха след теб.

Няколко сълзи отронени

и хлад, смразяващ като лед.

 

Всичко срина се за миг,

останаха само няколко места.

Където виждам твоя лик,

в мираж превърна те моята тъга.

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??