11 апр. 2013 г., 17:52

Спомени 

  Поэзия » Любовная
502 0 0

Щом настъпи нощта,

спомени започват да ме изгарят.

Всеки път щом съм сама,

сякаш на лента се повтарят.

 

Спомени, единствено спомени

останаха след теб.

Няколко сълзи отронени

и хлад, смразяващ като лед.

 

Всичко срина се за миг,

останаха само няколко места.

Където виждам твоя лик,

в мираж превърна те моята тъга.

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??