25 jul 2006, 20:55

СПОМЕНИ 

  Poesía
1015 0 6

                   ЩЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ ТИХИЧКО ВЪВ МРАКА,
                   ЩЕ МЕ ПРЕГРЪЩАТ ВСЯКА НОЩ,
                   СЪРЦЕТО МИ ЩЕ КАРАТ ДА ПРЕСКАЧА,
                   ЩЕ ВРЪЩАТ ЛЕНТАТА НАЗАД.

                   ЩЕ БЪДА МОЖЕ БИ СТАРИЦА,
                   И ЩЕ ГИ ЧАКАМ ВСЯКИ МИГ,
                   ДА СТОПЛЯТ ДЛАНИТЕ МИ В МРАКА,
                   ДА СЕ НАДСМИВАТ НАД СМЪРТТА.
                
                  

© МАРИЯ АНДОНОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??