25.07.2006 г., 20:55 ч.

СПОМЕНИ 

  Поезия
1012 0 6

                   ЩЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ ТИХИЧКО ВЪВ МРАКА,
                   ЩЕ МЕ ПРЕГРЪЩАТ ВСЯКА НОЩ,
                   СЪРЦЕТО МИ ЩЕ КАРАТ ДА ПРЕСКАЧА,
                   ЩЕ ВРЪЩАТ ЛЕНТАТА НАЗАД.

                   ЩЕ БЪДА МОЖЕ БИ СТАРИЦА,
                   И ЩЕ ГИ ЧАКАМ ВСЯКИ МИГ,
                   ДА СТОПЛЯТ ДЛАНИТЕ МИ В МРАКА,
                   ДА СЕ НАДСМИВАТ НАД СМЪРТТА.
                
                  

© МАРИЯ АНДОНОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??