2 jul 2017, 11:23

Спомени 

  Poesía » Filosófica
671 1 0

Спомени 

 

Животът е като течащата река, 

минава, удря се в скалите,  но не спира! 

Остава спомена за всичкото това, 

от който всеки ден душата ти умира! 

 

Че всичко хубаво се е превърнало във блян, 

а лошото отавило е белезите си като картина, . 

Казват,  че животът продължава, и това го знам! 

Но болка за отминалото време винаги ще има! 

 

29,06,2017 

22:39

© Красимир Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??