Спомени
Животът е като течащата река,
минава, удря се в скалите, но не спира!
Остава спомена за всичкото това,
от който всеки ден душата ти умира!
Че всичко хубаво се е превърнало във блян,
а лошото отавило е белезите си като картина, .
Казват, че животът продължава, и това го знам!
Но болка за отминалото време винаги ще има!
29,06,2017
22:39
© Красимир Тодоров All rights reserved.