6 nov 2013, 21:03

Спомени от Беше 

  Poesía » Otra
504 0 0

Слънцето залязва на Изток.

На Запад изгрява. 

От двете страни - 

                                 хоризонти.

(Различни и то). 

Чувствата и те са такива. 

                                (SMS -а показа друго). 

Само цветето остана същото. 

                                Наистина не понасям аромата му. 

(Напомня ми на Беше). 

Прибрах го. Взех го със себе си. 

Запазвам спомена.

                                (Нищо, че мирише лошо). 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??