11 feb 2013, 19:10

Спомените галят ме във всеки Божи ден 

  Poesía » De amor
670 0 5

 

Отне те времето. А тъкмо се обикнахме.

И тъкмо се събрахме във една душа.

Началото бе бурно и така развихрено...

Опитвахме да борим себе си. И нашите ега.

О, колко страдах те. Понякога и ненавиждах.

Във себе си крещях с пресипнал глас,

че луди сме и лудост е това обичане,

но нито ти намери сили, нито аз…да спра...

В красива пролет после завъртя ни времето.

И даже във снега съзирах пролетни цветя.

В очите ти растеше на доверието семето,

те отразяваха ме, правеха ме истинска жена.

Хармонията тихо с нас започна да говори.

Уютно стана ú, тъй както и на нас.

Аз помня свещите, които ти запали там на двора,

ръцете вплетени, и пълната Луна…

Днес свещите за тебе всеки ден запалвам,

във църквата, и там…, но повече във мен…

Отне те времето. Направи го коварно.

Но спомените с мен са всеки Божи ден...

© Криси Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??