24 ene 2009, 12:03

Спомни си 

  Poesía » De amor
656 0 0

Спомни си отминалите дни и сладките целувки.
Спомни си моята усмивка и нека стане чудо.
Спомни си как се запознахме, как пламна любовта.

Спомни си как в прегръдките ти се сгушвах,

падне ли нощта.

Спомни си нощите безсънни, изпълнени с любов.
Спомни си за мен, за теб, за нашата любов!

© Яна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??