31 mar 2011, 22:20

Според мен 

  Poesía » Otra
642 0 20

Според мен


Противно на приетите представи,

целувах дъждове сред горските дъбрави. 


Изгребвах им мътилките, изпращах и посрещах 

им дъгите,  и често се усмихвах на мъглите.

 

Сезоните са си сезони, но всички до един

играят си на смелост  в  боровите клони. 


Обичат да се люшкат волно, безразсъдно -

каквото и да правят, правят го от съмнало до съмнало.

 

Но ти ме питаш за дъжда на своите представи.

Повярвай ми, не мога да те утеша. 

Животът сам ще го направи.


(Ще тръгвам! Виж - Неделята заплака 

за радостта на пролетния ден.

Ръми над птиците, а те бърборят сред клонака.

Дали обсъждат теб, или крещят на мен?”)

 

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??