Спрете сълзите ми...
Спрете тези предателки, спрете сълзите ми...
Болеше раздялата, докато "Любовта" все още гореше.
Болеше от изневярата, докато бе непозната за мене.
Спрете сълзите ми, аз спрях да плача отдавна.
Спрете ги тези сълзи, за него не си заслужава.
Болката с времето наистина минава.
А тези сълзи, те са предателки...
Предават ме и те като онзи нещастник.
Нещастникът, за който до вчера ревах като дете.
Нещастникът, който обичах до болка.
Вярвах му до последно, но разбрах, не си заслужава.
Не си заслужава да обичаш човека, който те лъже всяка секунда.
Човекът, който ти казва обичам те, а всъщност той пак е с друга.
Не си заслужава, спрете сълзите ми.
Спрете и мислите, спомените и всяко добро, свързано с Него.
Сега не плача, но по навик сълзите си текат по него.
Анна Хубенова Соколова-10.02.2011
© Мим Миме Todos los derechos reservados