29 nov 2006, 21:43

Спри! 

  Poesía
678 0 7
Спри! Не искам да те слушам!
Спри! Не искам да чувам твоя глас!
Спри! Отивай си!
Върви да лъжеш друга,
аз нямам сили вече за това!
Спри! Махни се - казах ти - от тука,
не искам вече твоите ръце!
Спри! Не ми отнемай всичко...
Остави ми поне сълза!
Спри! Не мога да те гледам!
Спри! Не си отивай ти сега!

© Росица Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??